Рецептори, відповідальні за сприйняття різних смаків, знаходяться в різних частинах язика, а саме:

  • гіркі смаки — задня частина, ближча до гортані;
  • кислі смаки — бокові частини;
  • солоні смаки — центр язика.

На смак головний вплив має саме первісна точка контакту вина з порожниною рота

Великий об'єм келиха потрібен для передачі букету вина, так як він впливає на якість та інтенсивність ароматів. Вільний простір келиха повинен бути вибраний відповідно до індивідуальності вина або алкогольного напою. Червоне вино вимагає великого келиха, біле вино — келиха середнього розміру, а інші алкогольні напої — маленьких келихів (щоб зосередити увагу на фруктовій складовій напою, а не на алкоголі.

Асортимент компанії Irent пропонує ідеальний вибір бокалів, фужерів, стаканів, чарок (рюмок) на самого вибагливого гостя. А також для непересічних ділових людей, які цінують власний час.

 

Дзвони просто зараз!
096 769 84 80
https://irent.kiev.ua